Echo Train & BlankCanvas !



Δυο πραγματικά αξιόλογα νέα projects μας παρουσιάζει η The Sound Of Everything, τους Echo Train και τους BlankCanvas!

Οι  Echo Train αποτελούνται από τον Greggy K (Matisse) και την REN  η πάλαι ποτέ φωνή των C:RealΕιρήνη Δούκα. Το όνομα του σχήματος το εμπνεύστηκαν οι ίδιοι από τους ήχους του τραίνου που άκουγαν όταν ήταν στο στούντιο που έκαναν πρόβες, το οποίο ήταν κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό.
Το ομώνυμο EP αποτελείται από 4 τραγούδια, τα οποία εκφράζουν ένα ρομαντισμό και μια ανάγκη να αγαπήσουμε και να ζήσουμε μια ζωή πέρα από ανθρώπινους κανόνες, εκτιμώντας τα απλά πράγματα. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη από την psychedelic pop των 60’s και το Fire πραγματικά σου έρχεται να το ακούς ξανά και ξανά!
Οι  Echo Train μας καλωσορίζουν στο ταξίδι τους ! Το τραίνο ξεκινάει !

Track list

1.Fire
2.Who ‘s Out There
3.Things You Cannot See
4.Heaven








Ο Greggy K βέβαια έχει βάλει το χεράκι του στην παραγωγή του προσωπικού project του Άγγελου Αϊβάζη (Brainwash Squad, His Majesty the King of Spain, The Jaguar Bombs), που έχει τίτλο Ten Tales of Ordinary Madness.
Ο δίσκος αποτελείται από δέκα κομμάτια επηρεασμένα από το δυτικοφερμένο folk, στο καθένα από τα οποία πρωταγωνιστεί και ένα διαφορετικό παραδοσιακό όργανο του ιδιώματος.
H παραγωγή του Ten Tales Of Ordinary Madness πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα και Λονδίνο, όπως και οι ιστορίες που αφηγείται και σίγουρα μας έχει ενθουσιάσει !!!

Track list:

1 Snake Trail Blues
2 My Life's Chain
3 Home
4 Mary Jane Blues
5 Accelerate
6 A Tale (Of Ordinary Madness)
7 The Girl In The White Dress
8 Blank Canvas
9 It's Been A While (Since The Fall)
10 Yellow Brick Road



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου